Praktische informatie

Voordat u uw kind aanmeldt, wilt u mogelijk nog praktische zaken weten. Vindt u hier uw antwoord niet, schroom dan niet om contact op te nemen, wij beantwoorden graag al uw vragen.

Kosten

Omdat wij ons op het snijvlak van onderwijs en zorg begeven, is de bekostiging soms ingewikkeld. De meeste kosten vallen onder de beschikking voor Jeugdzorg. De educatieve activiteiten vallen hier niet onder. Daarom rekenen wij hiervoor een maandelijkse onderwijsbijdrage van € 185. Dit geldt alleen voor onze trainingslocaties en niet voor ons overige aanbod. Voor onze OZA worden aparte afspraken gemaakt met de betreffende school.

Vakanties

Ad Astra begeleiding & behandeling volgt de vrije dagen en schoolvakanties van de gemeente Gouda. Er vinden in vakanties wel activiteiten plaats, maar enkel op afspraak en volgens aangepast programma. Volg onze website en Facebookpagina voor meer informatie en het actuele vakantie aanbod.

Maandelijkse onderwijsbijdrage

Wanneer de onderwijsbijdrage voor u onoverkomelijk is, zoeken we graag met u naar een oplossing. Daar komen we samen wel uit, neem contact op om dit met ons te bespreken.

Meer informatie aanvragen